Lyžovanie v Alpách 2011-12, katalóg lyžovačiek

03 október 2011

Každoročne v tento jesenný čas prinášame na trh nový katalóg lyžovačiek. Terajšie lyžovanie v Alpách sme rozšírili o 30% oproti predchádzajúcemu katalógu. Medzi obľúbené zimné zájazdy do Talianska, Rakúska, Švajčiarska a Francúzska pribudli tie nové lyžiarske strediská, ktoré sa prostredníctvom predaja na našich internetových stránkach zaradili medzi Vaše najobľúbenejšie.

Najväčší katalóg lyžovačiek 2011-12


Je to už deviata zima, čo Vám prinášame to najlepšie z lyžovania v Európe. Najväčší katalóg lyžovačiek na sezónu 2011-12 obsahuje najobľúbenejšie alpské lyžiarske strediská, ktoré sa už udomácnili v našej ponuke, nebola by to však ponuka cestovnej kancelárie Reny Travel, keby nepriniesla aj niečo nové. Oproti predchádzajúcej sezóne v katalógu pribudlo tridsať stránok a na nich desať lyžiarskych stredísk. O ich rozšírení rozhodli naši internetoví zákazníci, ktorí prejavili zvýšený záujem o strediská: Alta Badia, Paganella, Kronplatz, Folgaria-Lavarone v Taliansku, Pitztal, Mölltal, Nassfeld, Heiligenblut, Semmering v Rakúsku, alebo Vars-Risoul vo Francúzsku.

Veríme, že aj pre našich zmluvných predajcov sa stane katalóg vítanou pomôckou pri ich práci. Naďalej však platí naša zásada, že podstatne širšiu ponuku lyžiarskych možností nájdete na našich internetových stránkach ( www.renytravel.sk ) - lyžovanie, kde zistíte že nie sú to len Alpy, čo si žiadajú naši zákazníci. Záujemcom o domácu lyžovačku poradíme a zabezpečíme pobyt na horách na Slovensku a v Českej republike. Pre každého, kto pokukuje po nezvyklejšej lyžovačke radi pripravíme možnosti lyžovania v oblastiach Škandinávie, Slovinsko, Chorvátsko, Kaukaz, Kanada a iné.

Najväčšie úsilie venujeme príprave rodinných pobytov. Rodinné lyžovačky si vyžadujú zvýšenú starostlivosť predovšetkým o detských členov rodiny. Alpské krajiny poskytujú stále viac služieb deťom bezplatne. Ubytovanie v hoteloch v sprievode rodičov zahŕňa často aj dve deti zdarma, nižšie bývajú ceny detskej stravy. V ponuke môže byť celodenný pitný režim dieťaťa za darmo, detské lyžiarske skipassy môžu byť lacnejšie aj o viac než 50%. Deti do desať rokov bežne lyžujú v sprievode rodičov zadarmo, alebo za výhodnejšie ceny celorodinných skipassov. Opatrovanie detí, detské škôlky, detské lyžiarske zóny s profipersonálom - inštruktorkami lyžovania sú samozrejmosť.

Radi Vás presvedčíme, že tomu čo ponúkame aj rozumieme. Vieme, čo lyžiar potrebuje, po čom jeho srdce túži. Sami totiž aktívne lyžujeme. V našom kolektíve máme kvalifikovaných odborníkov, ktorí majú skúsenosti aj so závodením a trénovaním malých pretekárov. Pravidelne navštevujeme a dôležité lyžiarske strediská testujeme osobne na lyžiach. Ubytovacie zariadenia starostlivo vyberáme, aby vám okrem nocľahu ponúkali aj niečo navyše pre oddych, relax a zábavu po celodennej lyžovačke.

Potešením pre nás je Vaša spokojnosť, ktorá sa k nám dostáva prostredníctvom množstva spätných reakcií a poďakovaní za príjemne strávenú dovolenku. To nás zároveň zaväzuje k neustálej snahe o zlepšovanie úrovne našich služieb.


Príjemný rok a kvalitný manchester na zjazdovkách v sezóne 2011-12 Vám želá
kolektív Reny Travel - www.renytravel.sk / lyžovanie

home taliansko chorvatsko

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára