Chorvátsko 2011

Milí priaznivci CK Reny Travel a všetci ktorí milujete Chorvátsko,

práve dostávate k nahliadnutiu 12. katalóg CK RenyTravel, tentokrát špecializovaný na Chorvátsko 2011.

chorvátsko 2011
Katalóg Chorvátsko 2011
Dovolenka v Chorvátsku je pre slovenskú cestovateľskú verejnosť najskloňovanejším pojmom. Štatistiky jasne potvrdzujú, že záujem o Chorvátsko ako miesto trávenia letnej dovolenky pri mori patrí u Slovákov ako aj Čechov už niekoľko rokov na prvé miesto. Je to spôsobené našou dlhoročnou cestovateľskou tradíciou, ale aj blízkosťou naturelu, jazykovou príbuznosťou a v neposlednom rade prírodným, historickým a kultúrnym bohatstvom, ktoré táto krajina ponúka. Asi by sme ťažko hľadali Slováka, ktorý cestuje do zahraničia a ešte nenavštívil Chorvátsko.

Pred niekoľkými rokmi sme sa ako cestovná kancelária zameriavali výlučne na Taliansko, ale vďaka niekoľkým našim stálym zákazníkom, ktorí nás doslova prinútili pripraviť pre nich dovolenky v Chorvátsku, nás aj táto krajina postupne očarila. Pred tromi rokmi sa na našich internetových stránkach objavili prvý krát dovolenky do Chorvátska. Vtedy sme sa s necelou stovkou ubytovacích zariadení pokúšali zistiť, či vôbec zaujmeme milovníkov tejto úžasnej krajiny.

Žiadnu inú destináciu neponúka toľko slovenských cestoviek ako práve Chorvátsko, preto uspieť v tejto hustej konkurencii určite nebude jednoduché. Máme však radi nové výzvy a preto sa budeme snažiť presadiť hlavne našim kvalitným zákazníckym servisom a dobrými cenami. Pre sezónu 2011 sme pripravili rozsiahlu ponuku, ktorá zahŕňa všetky významné letoviská od Istrie cez Kvarner až po južnú Dalmáciu, vrátane obľúbených ostrovov, Plitvických jazier a významných miest. Veríme, že aj tento náš nový projekt si nájde svojich priaznivcov a zaradí sa medzi tie úspešné, akými sú Taliansko, či lyžovačky v Alpách.

Na spestrenie sme do katalógu pridali aj Portorož – prímorské stredisko Slovinska s možnosťou luxusnej dovolenky s ubytovaním Kempinski.

Veríme, že náš katalógový výber prináša tie najlepšie destinácie Chorvátska, pričom tradične u nás platí že podstatne širšie možnosti výberu dovoleniek na Jadrane ponúkajú naše internetové stránky - dovolenka Chorvátsko, preto sa nechajte navnadiť stránkami katalógovými, alebo internetovými a vyberte si miesto, kde strávite najbližšie leto.

Budeme radi, ak aj vás privítajú domáci na tohtoročnej dovolenke pozdravom "Dobro došli !"

Viac sa o tejto krajine dozviete tu - Chorvátsko.

2 komentáre:

  1. Ak vás zaujíma Chorvátsko a patríte k nadšeným priaznivcom cestovania, urobte si čas 21.-23. januára 2011 a príďte si pozrieť na výstavisko do Incheby, čo pripravuje cestovný ruch pre Slovenskú cestovateľskú verejnosť v sezóne 2011. Nájdete tu ponuky od hlavných slovenských ale aj niekoľkých zahraničných cestovných kanceláríí a môžete porovnávať. Dôvodov prečo navštíviť toto podujatie je hneď niekoľko. Cestovky nájdete raz za rok na jednom spoločnom mieste, kde si rýchlo spravíte "vlastný prieskum trhu", nájdete miesto pre svoje tohtoročné dovolenkovanie, spoznávanie či lyžovanie. Navyše výhody pre klientov, ktoré sa ponúkajú mimoriadne pri tejto príležitosti - veľtrh pre cestovný ruch 2011 - v podaní takmer všetkých cestoviek sú jedinečné a najvyššie, aké v priebehu roka môžte od nich získať.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chorvatsko je krásná země. Letos v létě jedu do Makarské :)

    OdpovedaťOdstrániť