Lyžovačky Alpy 2011 - nový katalóg RenyTravel

Milí priatelia lyžovania,

už sedem zimných sezón pre Vás priniesla cestovná kancelária Reny Travel prostredníctvom internetovej ponuky lyžiarske zájazdy do alpských krajín Rakúsko, Taliansko, Švajčiarsko, Francúzsko a Nemecko. Túto zimu sme sa rozhodli, že to najlepšie z lyžiarskych stredísk v Európe vydáme v tlačenom katalógu, aby sme najrozšírenejšiu zimnú športovo-rekreačnú aktivitu sprístupnili ešte širšej skupine dovolenkárov.



Katalóg Alpy 2010-11
  Veríme, že katalóg sa stane vítanou pomôckou aj našim obchodným partnerom pri práci so zákazníkom. Naďalej však platí, že podstatne širšiu ponuku lyžiarskych možností nájdete na našich internetových stránkach. Nie sú to len Alpy, čo si žiadajú naši zákazníci. Záujemcom o domácu lyžovačku vieme poradiť a zabezpečiť pobyt na slovenských a českých horách. Pre tých, ktorí pokukujú po nezvyklejších destináciách vieme pripraviť ponuku lyžovania v Škandinávii, Slovinsku, Chorvátsku, alebo na Kaukaze či v Kanade.

Najviac úsilia venujeme príprave pobytov pre rodiny. Rodinná lyžovačka si vyžaduje zvýšenú starostlivosť hlavne o detských členov. V alpských krajinách, je stále viac služieb pre deti bezplatných. Ubytovanie v hoteloch v doprovode rodičov zahŕňa často aj dve deti zdarma, znížené sú ceny za detskú stravu. V ponuke môže byť celodenný pitný režim detí zdarma, detské lyžiarske lístky bývajú lacnejšie o 50 a viac percent. Často lyžujú zdarma, alebo za výhodné ceny rodinných skipasov. Opatrovanie detí, detské škôlky, detské lyžiarske zóny s inštruktormi lyžovania.

Súčasné rodinné stredisko by však malo disponovať aj zaujímavou ponukou zjazdoviek pre zdatnejších rodičov. Pre rodiny s deťmi budú v nastávajúcej sezóne určite patriť k hitom lyžiarske strediská Schladming, La Plagne a naša tohoročná novinka lyžiarske stredisko Serfaus-Fiss-Ladis, ktoré je už niekoľko rokov víťazom najrôznejších ankiet s prívlastkom "rodinné".

Radi Vás presvedčíme, že tomu čo ponúkame aj rozumieme. Vieme, čo lyžiar potrebuje, po čom jeho srdce prahne, sami totiž aktívne lyžujeme. V našom kolektíve máme jedincov, ktorí majú skúsenosti aj so závodením a trénovaním malých pretekárov. Dôležité lyžiarske strediská pravidelne navštevujeme a osobne testujeme na lyžiach. Ubytovacie zariadenia starostlivo vyberáme, aby okrem nocľahu ponúkali aj niečo navyše pre oddych a relax po celodennej lyžovačke.

Potešením pre nás je Vaša spokojnosť, ktorá sa k nám dostáva prostredníctvom množstva spätných reakcií a poďakovania za príjemne strávenú dovolenku. To nás zároveň zaväzuje k neustálej snahe o zlepšovanie úrovne našich služieb.

Príjemnú zimnú sezónu 2010/11 a lyžovačku bez pádov Vám želá
Renáta Hloušková a kolektív.

Katalóg sa začne distribuovať od 14.9.2010,
lyžovačky od Reny Travel nájdete v podstatne rozšírenom vydaní aj na http://www.renytravel.sk/lyzovanie/