Katalóg Taliansko 2011

Milí priatelia a milovníci Talianska

Už po ôsmy krát sme pre Vá pripravili katalóg pobytov v Taliansku. Tak ako po minulé roky Vám prinášame osvedčené strediská na severe a aj rozšírenú ponuku ubytovania na juhu.

Katalóg Taliansko 2011
Celé pobrežie Talianska je krásne a osobité a podľa nášho názoru sa tam môžete vracať každý rok na iné miesto a zakaždým prežijete úžasnú dovolenku. Máte radšej ruch na pláži, vyhľadávate zábavu a rušný nočný život, ste romantik a vyhovujú vám skôr zastrčené pláže, či chcete počas svojej dovolenky spoznávať krásy vnútrozemia, históriu alebo spoznať neopakovateľné chute tejto úžasnej krajiny? Tak toto všetko sme pre vás tento rok namixovali a dúfame, že práve podľa vašej chuti.

Snažíme sa vám sprístupniť aj vzdialenejšie destinácie, ktoré sa vám doteraz zdali príliš vzdialené a neodvážili ste sa na dlhú cestu autom. Z tohto dôvodu vám ponúkame možnosť autobusovej dopravy, alebo vám zabezpečíme letenky na pravidelných linkách a transfery alebo prenájom áut.

Ak radi poznávate krásy oblasti v ktorej práve bývate, odporúčam zabezpečiť si auto a podnikať výlety do okolia. Individuálne poznávanie má svoje neopakovateľné čaro... ste pánom času a programu, môžete sa len tak zastaviť a vychutnať si skvelú atmosféru miesta, pozrieť si to čo vás naozaj zaujíma. Ak ale nepatríte k objaviteľom a chcete dostať fundovaný výklad, určite využite ponuku výletov organizovaných našimi partnermi ( česky alebo slovensky ) alebo miestnymi turistickými agentúrami (spravidla v anglickom jazyku).

Vravíte, že už ste v Taliansku boli a neočarilo vás? Pripúšťam, mohlo sa to stať v prípade, že ste boli v destinácii, ktorá nebola pre vás vhodná.... Radi vám poradíme a nájdeme pre vás miesto, ktoré vás očarí a splní vaše očakávania. Pre sezónu 2011 sme pre vás pripravili katalóg v ktorom vám prinášame ponuku ubytovania v 382 zariadeniach po celom pobreží, pri jazerách a v mestách. Ponuku sme rozšírili o pobyty s cvičením jogy, kurzy varenia a nakupovania v Miláne.

To však nie je všetko, tak ako pominulé sezóny nájdete podstatne rozšírenú ponuku ubytovania a špecializovaných pobytov na našej web stránke - dovolenka Taliansko. Veríme, že si z našej ponuky vyberiete a strávite s nami ďalšiu príjemnú dovolenku...

Prajeme Vám šťastnú cestu a príjemnú dovolenku.

naše PDF katalógy od r. 2007 nájdete na katalóg Taliansko 2011. Posledný katalóg je rozsiahlejší než je možné publikovať v jednom celku, preto si kompletný vyzdvihnite v CK, alebo len napíšte mail.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára